ACT Forum Café #4 Twentse architecten

Expositie Helga Kock am Brink_Foto_Paul Clason_05_ACT Forum Café #4 Twentse architecten

Op woensdag 30 september vindt het vierde ACT Forum Café, opnieuw in het PET paviljoen aan de Blekerstraat 103 Enschede. Start van de avond is om 19.30 uur. Deze keer samengesteld in samenspraak met de BNA Kring Twente.

Datum en aanvang
Woensdag 30 september 2015, 19.30 uur in het PET Paviljoen aan de Blekerstraat 103, 7513 DT Enschede.

Twentse architecten
Na op de afgelopen FORUMavonden de onderwerpen “de fiets”, “stedelijke ontwikkelingen” en “kunst in het stadsbeeld” belicht te hebben, staat nu de architectuur van een drietal relatief jonge Twentse architecten centraal.

Marco Matic van IAA architecten presenteert recente projecten, waar hij aan gewerkt heeft, zoals de Saxion stadscampus in Enschede, de uitkijktoren langs de A1 in het Weusthag te Hengelo en het skatepark op het Industrieplein te Hengelo. Wieteke Nijkrake en Jorrit Noordhuizen (NOHNIK Architecture and Landscapes) zullen ons meenemen langs een aantal interessante projecten waaronder een prijsvraag voor een nieuw bezoekerscentrum te Kinderdijk. En Ruud van der Koelen (van der Jeugd Architecten) zal ons meenemen naar recente projecten van hun bureau zoals Huis Zwartz te Oldenzaal en de Villa aan de Museumlaan te Enschede.

Allen zullen laten zien dat ook in Twente de ontwikkeling van de architectonische- en ruimtelijke vormgeving niet stil staat.

Symone de Bruin is wederom de moderator van de avond, de dichter Regine Hilhorst zal weer een speciaal voor de gelegenheid gemaakt gedicht voordragen, er is muziek, koffie en een drankje, dus wees allen uitgenodigd.

Aanmelden kan via de website klik hier.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: